Блясък и чистота от природата във вашия дом и офис

Фаст Клийн Биo e компания за професионално био и стандартно почистване, създадена с грижа за опазване на околната среда, здравето на хората и домашните любимци.

Ние във Фаст Клийн Биo се стремим да осигурим на нашите клиенти чистота до блясък за техните домове или офиси. За нас удовлетвореността на клиентите ни е на първо място.

Доверявайки се на нашата компания и на нашите експерти по чистота, Вие можете да бъдете сигурни, че вашия дом или офис ще бъдат почистени прецизно и професионално, така че ще можете да спестите време и усилия. Нашите изключително добре подготвени и тренирани експерти ще почистят вашия дом или офис по най – добрия начин, използвайки професионални техники, както и машини и препарати осигурени от нас. Ние ще Ви предоставим преференциални цени, които отговарят изцяло на вашите нужди и бюджет.

Работим с едни от най – качествените био продукти за почистване. Продукти, които се използват от Мадона, AC / DC, Пол Макартни, както и в заводите на Volkswagen.

Видове услуги

Пране на мека мебел


Добавете блясък във Вашия дом с перфектно изпрани мебели, изглеждащи като нови. Благодарение на освежаващото дълбоко пране на мека мебел, Вие ще удължите живота на мебелите си и ще ги накарате да изглежда като нови.

Научете повече

Пране на килими и мокети


Добавете блясък на Вашия дом с изпран на място килим или мокет. Ние ще осигурим ароматизиране, хигиенизиране, отстраняване на бактерии, плесен, упорити петна и вредители от килима или мокета Ви.

Научете повече

Почистване на домовете


Ние предлагаме богато разнообразие от почистващи услуги, изцяло базирани на вашите нужди. Можем да изготвим индивидуална форма на почистване съобразени със спецификите на вашия дом и вашия напрегнат начин на живот.

Научете повече

Почистване на офиси


Позволете на нашите експерти по чистота да осигурят за вас дискретно и отговорно обслужване, изцяло съобразено с вашето работно време, пространство, нужди и изисквания.

Научете повече

Почистване на търговски обекти


Фаст Клийн Био предлага професиоанлно почистване и поддържане на търговски обекти. Нашата цел е да направим вашето място искрящо от чистота.

Научете повече

Почистване на сгради


Фаст Клийн Био Ви предлага богата гама от услуги, свързани с почистването на сгради, която ще Ви позволи да поддържате вашата сграда безупречно чиста. За вас ние ще изготвим индивидуален чеклист, съобразен изцяло с вашите нужди, изисквания и пространство.

Научете повече

Почистване при настаняване или при изнасяне


Преместването е труден процес. Оставете на нашите експерти да поемат тежестта от почистването. Ние знаем, че всяко едно напускане и настаняване в нов дом или офис е съпроводено от голям хаос и мръсотия. За това нашите експерти по чистота ще се погрижат да

Научете повече

Почистване след ремонт


Kак да почистите апартаментa, къщата или офиса по най-бързия възможен и ефективен начин? Решението е да се свържете с фирма за профестионално почистване. Решението е да се свържете с Кингс оф Клийн.

Научете повече

Почистване и пране на автомобилен салон


Като специалист в професионалното почиствани, ние знаем как да се справим с отстраняването на петна, следи от разливания, неприятни миризми и как да почистим в дълбочина дори тапицерията и таблото на вашия автомобил.

Научете повече

Други


В зависимост от вашите нужди, ние можем да ви предложим почистване на отделни части или помещения от вашия дом, офис или сграда. Вижте списъка с допълнителни услуги, които предлагаме.

Научете повече
Защо да изберем био почистване


Био почистването е здравословен начин да почистиш.

Био почистването е здравословен и безопасен метод за справяне с всеки вид замърсяване. В днешни дни все повече клиенти започват да търсят по безопасен и натурален вариант, който да замени вредните химически препарати, които често пъти могат да причинят алергични реакции или увреждане на кожата при допир. Много от традиционните препарати не са подходящи за употреба по време на бременност, тъй като могат да причинят гадене и повръщане ако бъдат вдишани. Според направени проучвания е възможно да има връзка между респираторните проблеми при децата и използването на традиционни почистващи препарати по време на бременност, включително инфекции на долните дихателни пътища и хрипове.


Партньори